Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, July 22, 2010

ejaMaria Giveaway;)

Sebenarnyer dah lama x join giveaway, so td terjag blog syida, baca giveaway nie, mcm best jer...Kalau menang leh wat untuk iman...hehehe mesti my little princess tue comei jer pakai menda nie....erm kalau kengkawan nak join juz klick jer kat banner tue erk...dia akan bawa kengkawan ker destinasinya....ops b4 tue tarikh tutup dia 31 july 2010 @ smp no 10078, aku rase sbb tuannyer lahir thn 78 kot bulan 10,hehehe memandai jer aku nie....ok kengkawan jom join....

4 comments:

~aSHa~ said...

good luck...ehehe lama tak join giveaway ni

ejaMaria said...

TQ... sudi join...
betul! saya mmg lahir thn 78,
10 tu haribulan nye - sama ngan hubby :)
angka 1, 0, 7 & 8 tu febret bersama...

A N A K - A N A K K U said...

asha : hehehe tq, tuelah lame sgt dah x join, nie nak mencube nasib

ejaMaria : heheheh...xper sesambil tmbh kenalan

Ease Basri said...

gudluck....

Nuffnang

MY HEART BEEP