Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, July 22, 2010

MALUNYER....

Hari nie bzlah, pepagi dah sebuk buat report petronas ngan esso...erm tp xper, leh handle, erm tgh nak wat report tue biasalah mesti ade masalah² sampingan yang memerlukan aku jumper org lain utk melengkapkan report tue. Erm so aku g lah jumper sorang budak sabah nie, keje dia sorting document jer...mmg nmpk mudah tp agak pening gaklah...tp lelama sure terrornyer...Mase aku g kat tempat dia, nmpk mcm dia tgh bc sesuatulah...oooo nie kes keje dah siaplah nie, xtau nk buat per, aku ingat dia baca majalah ker, surat khabar ker, atau pepe lah...tp bila dh dekat dia baca KAMUS, erm....malu aku,kalau aku lah tgh free, mesti wat ntah pepe, tgk jam setiap minit tunggu nak balik, hehehe chatting ngan kengkawan, update blog, bukak FB, baca majalah, tp mmg takkan bukak kamuslah....hehehhe malu beb, kene berubah nie, nnt org lain tmbh maju...aku di takuk lama...mane leh kan!kan!



3 comments:

Ease Basri said...

betullah...aku ni memang malas giler baca buku...baca buku hanya kerna TERPAKSA...kena berubah ni...huhuhuhu

~aSHa~ said...

bagus baca kamus ni..
dah lama tak buat keje gitu...

A N A K - A N A K K U said...

ease : tuelah kan ease, asal lah jd mcm nie erk...huhuhhu

asha : hehehe bc kamus mase sekolah dulu jerk...huhuhhu

Nuffnang

MY HEART BEEP