Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, May 12, 2010

ADAM MAYA VS PIALA THOMAS


Sekarang nie semua orang tgh sibuk memperkatakan pasal 2 menda nie, kalau bkn adamaya, piala thomas, kalau bkn pasal piala thomas adamaya.....heheheh biasalah rakyat MALAYSIA kan memang sepakat bermuafakat...Erm semalam piala thomas berlangsung ptg dlm pkl 6kan, aku tak ingatpun....sbb sibuk ngan anak² aku, tp bila jam tepat jer 6.30 aku mesti dah ade depan tv...heheheh apa lagi pasat adamayalah...ialah dah episod penghujung nie, makin tertekan jiwa dan perasaan tgk perangai dani, maya dan adam tue...eeee geram jer...hehehe tp terhibur jer bila tgk perangai mika, suka tgk mamat nie comei jerk....So smlm bila suami aku smp jerk, tgk tv3 tgh iklan terus suruh aku tukar tv9, piala thomas, ikutkan jer..ialah dr buang mase tgk iklan kat tv3 y panjang berjela baik tgk piala thomas...adoiyai.....chong wei lah.....aku tgk penuh semangat, smp terjerit mase dia terjatuh nak selamatkan bola tue...nsb masuk...aku gumbira terlampau...smp suami aku jeling.."over"...hahahah smp habislah aku tgk, nsb time tue adamaya x start lagi...iklan kan panjang.....So bergilir-gilirlah ktorg tgk semalam kejap adamaya, pastu kejap thomas...kejap muka aku tegang geramkan dani, kejap muka aku serius tgk thomas, kejap aku gelak tgk mika...kjp aku terjerit² tkt denmark menang...hahaha memang kelakarlah semalam, nasib suami aku dah biasa ngan perangai isteri dia y mereng nie...anak² aku lak kekejap tny nape ibu gelak, naper ibu marah, nape ibu jerit...hahahah...tp apepun hope kita dptlah kembali merampas piala yang sememangnya milik kita....chaio!chaio! go!go! MALAYSIA.....adamaya lak jgnlah sad ending, nnt hati aku terluka...(hahaha over)

3 comments:

chugie said...

ko layan adamaya ek? aku layan camtu2 je mah..

semalam pun aku tengok piala thomas gak.. memang sangat mendebarkan tul lah!

A N A K - A N A K K U said...

hahahah layan z, jgn x layan...semua aku layan pepetang tue

Zura said...

aku mmg xlayanlah...hehe

pape pun ari nie china lawan malaysia..

Nuffnang

MY HEART BEEP