Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, May 12, 2010

KORANG PERNAH RASE TAK...MCM NIE

Pagi td pas mr hub g keje ,aku mcm biasalah awal lagi smbg peluk memeluk my little princes & prince...Sedang enak di ulit mimpi heheh sempat lagikan aku bermimpi wlpn berapa minit jer aku lelapkan mata....tersedar tgk jam...adoiyai awal lagi, leh smbg g. Tp terkelip² mata xleh nk tdo, so nekad nak bgn mandi...baru jer golek² blum bgn dr katil g, my prince dh bgn...prince aku nie mmg akan cepat tersedar bila xde org peluk dia...so aku smbg jer golek atas atas katil, bg salam kat dia....dia dah mula sengih, pastu dtg kat aku bermanja² ngan aku, kejap baring atas dada...pastu cium aku, pastu baring atas lengan..eeee memacam aksi manjalah dia wat, mulalah hati aku dh x kuat...malas nak g kerja...melayan si kecik nie bgs gak kan....hahhaahah...Tp dlm otak tpk alaaaa kat opis dah xde saper, kalau aku x dtg, kene azanpun xdtg...mamat tue bkn leh caya sgt, buat opis tue mcm dia punya jerk....sesuka nk dtg, nak cuti.....tggl bdk praktical sensorang...uits haruuuu....Alaaaa tp hati xnak keje!xnk keje!...uwaaa mls nie....8.25 baru aku bgn mandi.....pas lekakan my prince aku, kalau tdk nnt xleh nk g mandi...dia nk bermanja lagi....Siap mandi semua, cium my little princess y masih lena...bisikkan kat telinga dia pepe y patut ...tp blum smpt nak kuar bilik,dia dh bgn, "ibu adik mana" soalan biasa dr mulut dia bila dia bgn tdo adik dia xde....erm dukung dia letak kat luar, kat adik dia...dia smbg tdo, my little prince dh sesengih tgk aku....cium dia puas²..ikut hati xmau keje, MALAS.....hahahahah....terus x toleh dah....g kat kete...huhuhhu xnak keje ari nie...tolon!tolon! bebetol rase xde hati nk keje....mungkin sedey kot.....semua dh pergi tinggalkan aku....



5 comments:

Wansteddy Tales said...

kalau boleh hari2 nak layan tido temankan anak kat rumah seharian. nak2 bile kenangkan rs tertekan dgn ruang lingkup kerja ni hurm...

Huda said...

hehe..macam tu pulak kan..biasela, anak adalah segala2 nye :)

Ease Basri said...

itu la perkataan... KALO BOLE... masalahnyer TAK BOLE...huhuhuhuhu..... apepun... memang best guling-guling peluk anak... syiok....

chugie said...

ape lagii.. cuti ler uit! hehhe

A N A K - A N A K K U said...

wan : hehehe btl tue, kalau leh guna daun jer beli brg keperluan + shopping, dh lame duk umah jaga anak², tgk dia membesar dpn mata

huda : tol tue, diorg segalanya, lelebih kita y mengandung dan melahirkannya

ease : huhuh tuelah ease x boleh....uwaaa

chugie : x boleh....xde saper aku sorang jer

Nuffnang

MY HEART BEEP