Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, May 13, 2010

Hari nie aku free skit, so nak tolong member aku meniaga + buat promotion....Heheheh sesape yang nak beli tudung ker, kain ela ker, anak tudung ker, pepe jerlah yang berkaitan korang click jer kat banner atas tue. Dia akan membawa korang ker satu alam shopping online yang best...Harga????? aku ckplah mmg berpatutan...kain mmg berkualiti..aku kalau mls sgt nk singgah pasar ker, pasaraya ker, aku juz g kat uptown online nie jer...hehehe mudah skit...di hujung jari....So kengkawan jom tolong majukan org melayu nak berniaga......Harga kalau ambil bnyk insyaAllah boleh diskaun....hehehe korang kene pandai bodek skit...mcm kiter tawar menawar kat luar jugaklahkan....

2 comments:

chugie said...

nanti aku datang jengah ek!

A N A K - A N A K K U said...

pergi z melawat mmg ko akan kagum...hahahah

Nuffnang

MY HEART BEEP