Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, January 11, 2010

ADA KERJA....TP MCM XDE HATI NAK BUAT

Sebenarnyer hari nie aku xdelah senang sangat, ade jer job nak kene settle...tp di sebabkan ini bkn kerja kau, kerja org lain, tp di paksa oleh bos aku utk siapkan...so aku xdelah bersungguh nak settlekan...walaupun satu kotak keje dia nak kene update aku amik sambil lewa jer..kenapa???????? sbb kerja org lain, mane pergi org y patut wat kerja nie???mengor.......tensen kan....so menunjukkan sikap protes aku..hehehe tp bos aku xtaupun aku protes....sbb keje y aku punyer side semua settle on time...

1 comment:

chugie said...

ko ni pemalas ke ha?? ish..ish..ish..

Nuffnang

MY HEART BEEP