Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, January 12, 2010

KENANGAN WAKTU SEKOLAH

Semalam aku jumper member sekolah, member lame...hehehe selama nie bkn lost contactpun, dan bkn x berhubungpun, nak katakan tetiap hari kitorang chatting kat YM,FB, tp bila jumper mmg rase dia lain, x same dgn alam maya...riuh suara kitorang ajer kat mcD tue...imbau semula kenangan lama..hahahah lelaik ktorang bukan lah budak baik yang mengikut 100% peraturan sekolah....tp kitorang gak bknlah budak nakal y smp kene panggil guru disiplin...nakal² biasa jer. Tak sedar masa berlalu, rasenyer kitorang nie kalau berkumpul 3 hari 2 malam pun xtak habis story pasat kenangan waktu sekolah...Kalau suami² kitorang dgr mesti surprise sbb mcm x caya isteri diorg nie ganas² & nakal² belaka...Erm aku teringat satu kenangan tue, mase tue time cikgu BM name cikgu tue cikgu Rahmah... baju dia terkoyak skit kat bahagian bahu, so kitorang nie nak tegur mcm serba salah lak sbbnyer takut cikgu tue segan, so kitorang nie saling tolak menolak, suruh bgtau cikgu tue y baju dia koyak nmpk bahu dia...member² aku laks tolak kat aku, suruh bagitau...mmg peninglah jap sbb tak tau nk ckp mcm mane...at the same time xnak jatuhkan air muka cikgu tue...tetibe aku teringat sabun fallmolive ( tol ker ejaan nie???hentam jerlah..) so aku pun dgn gaya model sabun tue tunjuk kat cikgu tue..2-3x gak ler aku buat,last² cikgu tue perasan..tpkannnnnnnnn aku lak kene kejar ngan cikgu tue sampai keliling kelas, sbbnyer semua budak kelas dh perasan ,nsb baik time tue bdk lelaki kelas aku 3 org jer...hahahaha melompat aku tgk cikgu nak mencubit aku...aku dgn pantas berlari smp naik atas meja...hahahaha lawak tollah, mase tue mmg terlupa nak rase malu...budak kelas lain dah bersorak...sbb kelas ktorg bising....hahahahah cikgu tue bkn nak wat perpun, nak say thanx jer, at the same time nak cubit manja kat aku,sbb naper tak terus terang jer...smp kene wat mcm model tue...hahahahaah smp skrg aku xleh luper....aku rase member² kelas akupun x mungkin luperlah....mase tue aku form 5..hahahaha dah besar panjang tp perangai still mcm budak std 6...
Banyak laik sbnrnyer kenangan sekolah y bila dah besar nie best sangat utk di kenang..lelebih y ade cinta monyet tue....sometimes rase rindu nak melangkah ker sekolah semua...tpppppp budak sekolah skrg x same mcm dulu, gurauan skrg semua simpan dlm hati...dendam smp ker mati...

2 comments:

chugie said...

emm..memang kenangan terindah, walaupun dulu x rs indahnye.. :D

A N A K - A N A K K U said...

hahaah dulu x menyabar nk hbs sekolah...

Nuffnang

MY HEART BEEP