Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, March 1, 2011

SEMALAM AKU DINNER SEDAP...

Malam td aku masuk dapur..heheheh nampak sangat aku nie liat masuk dapurkan...heheheheh penat alasan jer tue...tp kalau suami aku nak makan air tgn aku, mmg aku kene masuk dapurlah..heheheh. Actually sebab aku niekan duduk ngan parents tercinta, so bila balik tue mmg selalunya dah tersiap hidangan...juz aku kene panaskan jer @ tmbh pepe yang patut...tp mlm td aku turun gak masak skit.....huhuhuhuh..So jom tengok per aku berjaya masak + aku makan utk dinner aku...mmg sedap...hahahahahah

v

v

v

v

v

v

sawi goreng ( aku masak)

sambal sotong ( kakak aku masak)

butter prawn (aku masak)

gulai ikan masin ( air tangan mak aku)

4 comments:

Sari said...

shedapnya menu dinner tu..terlior akak dibuatnya..nyam3x
anyway akak ader tag utk join GA tau
klau sudi jadikan akak referral ye, tq
dh klik hb jugak..hehe

Sari said...

lupa lak nk bg linknya..cni ye http://duniacontestku.blogspot.com/2011/03/inspire-designs-1st-giveaway.html
tq

Zura said...

gambar betul ke mah...tp 2 gmbar bawah tue macam tipu je...

SyidaGorjes said...

ni dah macam kat restoren!

Nuffnang

MY HEART BEEP