Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, February 28, 2011

LUAHAN HATI AKU....

Aku tgh geram + sakit hati nie, mane taknyer, selama 5 thn aku keje kat sini, happy jer,enjoy jer, memasing jaga tepi kain memasing, tetibe thn nie..masuk sorang pekerja baru y suka jaga tepi kain org, + suka bawak cerita y x bgs dan x benar...especially dia suka cr pasal ngan aku...memacam dia bwk cerita pasat aku kat member² opis aku, pelik tol, aku sentuh diapun tidak...cerita pasat diapun tidak, aku dgn dunia aku jer.......eeeeeeeee x phmlh manusia mcm nie.Per ntah masalah dia x puas hati ngan aku,aku pun tak tau...mulanya aku mmg buat x reti, bila rase nak hangin aku sabarkan jer, ialah kalau layan org mcm nie, kitapun akan jadi mcm dia gak...bak kate org layan org bodoh, bodohlah jugak kita.....tp hari nie jer aku dgr dia buat cerita lagi...........eeeeeeeeeee sakit hatilah, bencilah org mcm nie ade dlm kehidupan seharian aku.....

3 comments:

Huda said...

try nasihatkan dia kak..terukla perangai mcm ni..kite pun jadi sakit n x enjoy keje..doakan dia kak smoga insaf..

Sari said...

buat xtau je la ngan org camtu..jgn layan..lama2 nnti penat la dia..
senyum ckit..
ksari klik hb yer

Aredhel Helya said...

ternyata ko berdepan dengan orang gila ........ macam NOR SEHA trilogi cinta........ hehehehhehe....... abaikan saja.........

Nuffnang

MY HEART BEEP