Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, March 7, 2011

JELAJAH BLOG KATEGORI IBU


Jom para ibu kita join santai bersama BEN ASHAARI melawat @ menziarah @ terjah ke blog² y di huni oleh seorang ibu...camner nak join???Senang + simple, juz klick kat banner tue dia akan bwk korang ker tempat y di tuju....cam biasa mesti kene banci kan...heheheh jom layan jawapan aku pada banci kali nie...
Siapa yang layak masuk?????
Semua blogger yang bergelar ibu.....
Ceritakan serba ringkas mengenai diri anda???
Sy kecik jer orangnya, simple, naughty, funny...
Apakah Kenangan manis sewaktu bergelar ibu????
Erm...bnyk sgt kenangan manis, tp paling manis bila panggilan ibu tue di ungkap saat pertama kali diorg pandai bercakap..."bu...bu...."
Kenangan pahit???
Bila bwk anak g hospital sbb ashma tapi doc kate cuma demam biasa.....uwaaa sedih sgt time nie....coz dah bawak surat refer....alhamdulillah anak xde pepe...
Kata² Khas buat suami..
Anje thanx coz sudi berada dcc ayang walau susah dan senang, especially time ayang menghadap paper nak exam, anje sudi menjaga & melayan kerenah anak²...tanpa sedikitpun merungut...Moga hubungan kita kekal hingga ker pintu syurga...amin
Nasihat untuk anak² ibu..
Ibu sayang kakak & adik, moga anak ibu menjadi anak y mendengar kata, anak y soleh dan solehah....tidak mudah lupakan diri, sentiasa ikut resam padi, jgan ikut resam lalang....
Harapan untuk anak² ibu...
Berjaya di dalam hidup bukan sahaja di dunia malah di akhirat sana....
NAsihat buat gadis lain...
Bukan mudah menjadi seorang ibu, selagi kita x bergelar seorang ibu blum tentu kita akan memahami jiwa dan perasaan ibu....Jadi tiap apa yang ibu² korang bebelkan, bisingkan sebenarnya adalah yang terbaik untuk hidup korang, mungkin bukan sekarang tp suatu masa nanti..kerana naluri ibu inginkan anaknya bahagia ,gembira dan berjaya....

13 comments:

Mamaleesya said...

jenjalan tengok geng mama segmen en ben ashaari. salam kenal.

http://diarialeesya.blogspot.com/

Zura said...

mah iklan heartbeat ko tue terkeluar garisanlah..halang nk baca...

penaGlow said...

salam kenal..

cik ayin said...

datang dari belog BA :)

Warna Warni Kehidupan said...

so sweett...moga berbahagian selalu...

I B U E L Y S H A said...

hye salam perkenalan..jelajah blog untuk kaum ibu segment en ben ashaari....banyak cerita kita boleh kongsikan... :)

nur said...

SLM KENAL.. DARI BA..

Jemput join GIVEAWAY :ALL IN ONE

chugie said...

wah.. dh masuk segmen ben ye? tahniah..

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
thniah ye...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)

shah-kayrul said...

salam kenal...terjah dari blog ben...glamour ibu kita kat entri ben ari nie...

estee_8980 said...

salam perkenalan...
saya pn dari blog abg ben...
singgah la ke blog saya dan jemput jadi follower kalau sudi di : estee8980.blogspot.com
thanks...

Diari-Selebriti-Mama said...

tahniah!singgah dari segmen BA.
slmt bknalan.nice blog!dah follow^^
bila anak2 sakit ibu pun turut rasa sekali kan?
jemput ziarah blog http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dari blog abg ben :)
jom follow sy jgak, untuk smangat berblog n kongsi info ttg mommy..hehehe..
rizaros.blogspot.com

Nuffnang

MY HEART BEEP