Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, March 2, 2011

ADUSH, RASE NAK TERBANG BALIK


Adoiyai, aku baru jer call rumah, tny kabar 2 org kesayangan aku....adush rindunya rase nak terbang balik jer, lelebih lagi bila dgr suara diorang....


Ibu : Assalammualaikum

My Little Princes : Assalammalaikum Ibu, ibu kakak nak pakai sabun upin ipin leh x????

Ibu : ha?????? tunggulah ibu balik, nnt ibu pakaikan

MLP : mcm mane ibu nak balik????

Ibu : mcm mane ibu g keje, mcm tuelah ibu balik, naik kete

MLP : ibu hati² tau balik nanti


Uwaaaa terharuunya dgr pesanan drp my little princes, rase nak balik cium², cubit² mulut dia...hahahaha


Ibu : Adik mana???

MLP : Ibu ckp ngan adik ye, jap

Ibu : Ello, adik...adik...

Adik : bu......ibu......

Ibu : yer adik....adik wat per?

Adik : bu...ibu.....

MLP : Ibu adik x dgr ibu ckp, dia dah g main....

Ibu : oklah jaga diri, jaga adik, petang nnt ibu balik


Uwaaa lagi sekali rindu, nak balik umah jumper anak-anakku....

4 comments:

Zura said...

ko buat aku rindu anak buah aku....uwaaaaaaaaa

Huda said...

alahai..anak2 kan kak..mmg rindu bile kejap x nampak :)

Cikgu Den said...

salam.
rindu kat kg.huhu
pasang mangga ad tak jejas glitterati nuffnang ke???

instaforex: 1000USD Completed

e!ya said...

windu gak kat mykids..huhuhu

Nuffnang

MY HEART BEEP