Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, March 9, 2011

LITTLE BIT.....


Arghhh tensennye 2 minggu nie, assignment berlambak, + nak kuiz + nak test....uwaaaaaaaa semua x siap lagi, semua x ready lagi, keje kat opis lak tetibe je bertimbun timbun...huhhuhh, thats y aku dah lame x update blog nie....tgh stress, tgh ponin mane nak buat dulu, mane nak kejar....ade sesape sudi membantu aku siapkan assgnment...hahahahaha, aku bglah upah, bkn free tau, paham skrg nie xde per y free....ade ker?????haahahahahaah, walaupun aku senyum dan ketawa hakikatnya muka aku same cam gmbr kat ats nie......;p

7 comments:

SyidaGorjes said...

one step at a time.....

Dda Ly said...

alalalaaa same la kitee...stress ngan sume komitmen yang ade...:(

meh ke rumah..
~cinta jiwa saya~
keep in touch ye..♥♥♥

Huda said...

slow2 kak :)

shah-kayrul said...

sabar...kompem boleh siapnyer....buat yang mana assignment yang senang dulu...ok tak cadangan tak berape bernas nie???..hihihihi

Zura said...

smpai cm tue sekali ke rambut ko mah

e!ya said...

tenang n cool..insyaallah leh siap semenyer

Aredhel Helya said...

ko memang hebat, leh belajo dengan anak dah 2.......... dan aku juga yakin..... ko mampu handle stree ko macam makan kacang....... go go zack........ :)

Nuffnang

MY HEART BEEP