Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, January 5, 2011

PESANAN DARI MY BOS

Hari nie bos aku xde, dia pergi JB....tp semalam sempatlah dia buat pesanan ringkas, mcm nie.....
"esok saya xde yer, sy pegi JB, so buat keje memasing...." aku pandang kawan aku, pastu aku gelak...kenapa???? sbb keje aku dah settle dr kelmarin lagi, aku nk wat keje per nie????, naperlh bos aku x pesan mcm nie...." esok sy xde pergi JB, sape xde keje boleh cuti....." hahahaha kan best kalau inilah ayat dr bos aku...berangan jerlah aku nie.....so hari nie aku dtg kerja dgn hny utk isi masa dan makan gaji buta....hehehehehe.....

2 comments:

chugie said...

imah, ni pesanan dr aku 2nd bos ko : "kalau awak dh tak de keje, sila update blog lebih kerap ye.. "
mueheheheheheh

Zura said...

xde maknanye dia nk pesan cm tue...hahahaha...hai bos ko tue...salah pesan kat ko...

Nuffnang

MY HEART BEEP