Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, January 26, 2011

IPOH...


So xdelah sesapa yang menang tiket free dr aku, sbb semuanya salah teka....last week after class aku balik kg, IPOH, bwk mak ayah aku g jumper opah aku...ialah dh lame ktorg x lek kg...Gpun sambil tue ktorg settlekan urusan y x selesai...huhuhhuh....erm ingatkan nak lepak kat tambun sunway park tue, tp di sebabkan my little prince x sihat, so lepak kat umah jerlah...tp mmg enjoy, namepun lek kg kan...heheheheh....

3 comments:

Zura said...

aku seje jwb salah...nti ko bkn kena belanje tiket je tp air mineral skali...hehehe

~aSHa~ said...

berhati2 di jalan raya semasa pulang ke kg ye....

background berubah wajah ye....

chugie said...

aku dh nk teka ko balik ipoh, tp cmne terletak ko balik pahang ni??
adui.. bukan rezeki lah jwbnye

Nuffnang

MY HEART BEEP