Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, January 27, 2011

PERPUSTAKAAN BERGERAK


Korang pernah dengar tak pasal perpustakaan nie? Dulu mase sekolah rendah, perpustakaan nie selalu dtg kat sekolah aku....Bila dia dtg mmg bestlah, heheeheh coz x yh belajar, cikgu akan beri ktorg mase g perpustakaan nie...best oooo....sorang boleh pinjam satu buku jer, pulangkan seminggu kemudian, kalau hilang kene ganti....korang ade pengalaman nie x??? Aku tak taulah sama ade masih ada hikmat perpustakaan nie ker tak lagi di setiap sekolah....tp kalau ade mmg bgs, sbb boleh membantu bebudak rajin membaca....Kalau perpustakaan kat sekolah tue x best sgt, sbb xde feel....hahahahah aku mmg kureng skit g perpustakaan sekolah, tp kalau perpustakaan bergerak nie mmg wajib pergi...hehehehe.......OKlh kalau korang ade pengalaman meh ler kongsi same.....kalau lah dah xde perpustakaan nie lagi di sekolah², mmg x bestlah bebudak sekorang.....

4 comments:

chugie said...

pernah masa time sekolah rendah dulu..

Huda said...

pernah dengar :) dulu kat kg2 selalu ada kan..tp xpenah pinjam dari perpustakaan bergerak ni..selalu pinjam dr sekolah or library daerah.

zh-ena said...

mmg suka bila bus bergerak nie dtg sek kan..selalu pinjam buku..nak msk buka kasut

Lovely Bella said...

hehhe.. lame dah.. x jumpe bus bergerak nih.. aih.. nampak sgt diri ku dah tua..

Nuffnang

MY HEART BEEP