Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, January 13, 2011

CIKGU GARANG....

Amboi tajuk, mesti korang ingat aku nak citer pasat cikgu aku zaman sekolah dulukan...hehehe, cikgu dulu mmg garang, huhuhuh takut tau...tp tue y menjadikan aku manusia berguna sekarang....sebenarnya nak citer semalam aku ngajar my little princes, dh brp hari aku bagi buku kat dia buat huruf "A" tp ntah pepe jadinyer, aku relax jer...cool....x betolkan malas nak ajar lagi....so mlm td ade mase, akupun dudk tgk dia buat, memula ok, pastu A y ke 3 dia dh malas, aku bgn amik rotan....duduk depan dia...cecepat dia smbg buat, pastu rase malas dia ckp, nak belajar ngan ayah, xnk belajar ngan ibu, dia lari kat ayah dia....aku gelak jer...pastu pepelann aku dtg kat dia, suruh dia sebut A besar smbl dia buat tue...huuhuhuh dah nak nangis tp dia thn, kalau x kene rotan...dia pun sebut A beshar....A beshar...bila dh hafal aku suruh lak sebut A bunyinya aaaaa....diapun sebut A = aaaa...hhehehehe hbs tue aku suruh tutup buku...erm permulaan xleh nk ajar bebanyak....siap lagi bisik kat ayah dia, ibu cikgu garang....hahahahahah gelak aku.

3 comments:

Huda said...

hehehe..budak2 kan asal kite keras sikit dia ckap kite garang :)

SyidaGorjes said...

biar dia takut sikit, asalkan bole belajar....hihi.

Zura said...

hahaha..

Nuffnang

MY HEART BEEP