Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, January 13, 2011

ASTRO FIRST



Huhuhuh astro ade channel baru astro 1st, korang dah terjah ker blum.....?hehehe bukan leh terjah mcm channel biasa, kene beli ok, dia akan offer 3 citer kat atas nie, setiap cerita RM15, dan akan di tayangkan selama 2 hari....pastu habislah RM15 korang...tggu bil pastu bayar...heheehhe...Kalau tny pendapat aku yang dah kawin dan anak kecik nie, kira berbaloilah...walaunpun nmpk mahal ,tp pada aku still menjimatkan, sbbnya, aku x yh keluar tgk wayang dgn anak² ku y bnyk songeh dan ragam nie...hehehe jimatpun jimat, xyh beli pop corn + air mineral, leh tgk smbl baring , dlm selimut...anak aku leh wat aktiviti mereka sendiri....nie pada aku y dah kawin dan beranak keciklh, tp pada org bujang rugi lah kot....ialah diorg de masa bnyk, mmg leh spent time tgk wayang..pastu bunyi dia mesti lagi bestkan kat dlm panggung...pepepun terpulang kat pilihan memasing...heheheh semalam aku baru jer belanja mr hub tgk cite ngangkung ade HD lagi tau...hehehe....

4 comments:

chugie said...

apesal aku x tau ek?

.::Lynn::. said...

dah baca paper semalam, tapi xtry lagi....

Zura said...

bg bujang cm aku mah...ape kes tgk kat umah..hahahhaha...tp kalau umah ko ada speaker sekali...best jugak tau...

~aSHa~ said...

asha dah try....ketiga2...

Nuffnang

MY HEART BEEP