Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, January 11, 2011

"AWAQ DAH HANCURKAN MOOD PAGI SAYA"

Pagi td aku bangun penuh kecerian, pergi kerja penuh kegembiraan, walaupun tau kat opis aku akan bersantai smbl berinternet....kekadang tpk aku di bayar gaji utk bertenet jer ker????hahahaha...syukur bkn x syukur tp hehari tgk internet wat aku bosanlh......dah x tau nk terjah web mane lagi......erk bkn nak citer pasat keje tp nk citer sape y spoil my mood pepagi buta nie.....otw pergi kerja, aku kuar awal ari nie 8.15, heheheh...tetibe smp satu jalan tue, sebiji kete honda civic dgn x bg signal nyer main masuk jer ker jalan utama...eeeeeeeeeeeee x nmpk ker kete aku y comei nie??????mementang kete aku kete buatan gombak, ko leh x pndg barang sebelah matapun erk....kalau aku dah terlanggar td, saper y slh??????akulah kengkonon kan sbb aku di belakang, padahal ko yang masuk x tgk kiri kanan.....lagi satu kete import nie selalunye mmg signal diorg rosak erk....arghhhhhhhhhhh sakit tol hati nie...mmg pepagi dh spoil mood aku....dah ler jalan jam , ntah mende ntah...erk thn 2011 nie semua org azam nak bwk kete 40km/j ker kat jln??????uwaaaaaaaaaaaa dah brp hari punch card aku warna warni nie....grrrrrr....tlglah pengguna jln raya, kiter bekerjasama, jgn laju sgt, jgn slow sgt...sesama byr cukai, sesama nak smp dgn selamat, tp bukan dgn lambat ok....... oklah itu jer luahan hati aku pagi rabu nie.grrrrrr

2 comments:

SyidaGorjes said...

uhuk uhuk terbatuk.
selalunya kereta import yang teramat mahal yanglampu signal dia rosak.mungkin disebabkan cuaca negara kita yang tak serasi dgn kete tu.

A N A K - A N A K K U said...

syida : heehhe sebenarnye bkn slh kete, tp mentality org y bwk kete tue

Nuffnang

MY HEART BEEP