Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, January 3, 2011

CERITA SEMALAM....

Semalam aku half day, heheheh bkn sesuka, tp ingat nk settlekan urusan aku...nak g amik modul utk study aku, ialah hujung minggu nie dh start kelas....pastu nk g bank, g tabung haji.....tp uwaaaaaaa hanya urusan aku jer settle yang lainnya terpaksa di tangguhkan di hari y lain, sbb apa????? punyerlah ramai org buat urusan semalam.....pelik tol, ingatkan org sibuk berurusan di sekolah, tp semua tempatpun org bz.....huhuhuhuh....

Itu satu bab,another bab pasat anak²ku...lawak tol lah 2 org budak nie, y adiknya my little prince pantang nampak lori, akan di panggilnya bas, bila ktorg semua betolkan ,dia juz gelak jer...bila nmpk dia sebut lagi...bila aku,ayah ,ngan kakak dia betolkan, dia terus mintak milk...malaslah tue...hahahahaha ngan muka toyanyer.....geram jer tgk....

My little princess lak, lain citernyer.... sibuk menyanyi sekarang nie....sekali tue dia nyanyi "lalallala kain meleikat....."lalalalaal kain meleikat" 1st time dgr aku terkejut jap, argh sudah nie sape ajar anak aku memenda pasat malaikat nie, tktlah kan skrg nie, memcam ajaran y leh wat bebudak terpesong....tp bila aku dgr lek dia nyanyi ikut ringging tonenye, baru perasan lagu y dia nyanyi "lalallalalalala kain pelekat, lalalallaal kain pelekat"...hahahahaha memacam lah diorg nie......Sebabkan dia dh hafal ABC dan ALIF BA TA ,smlm aku g beli buku, nk bagi dia kenal huruf bebetol, nk antar sekolah tkt dia cepat jemu, so aku jadi teacher jer utk dia....

2 comments:

chugie said...

hahahaha cmne bleh masuk malaikat ni? hancus!

Zura said...

kalau anak buah aku sume dia panggil bajak tp skrg dh reti sikit...iman nk gantikan elina ke nyanyi kain pelikat..mah aku tag ko izamir ridzwan pendrive GA...g buat deh..

Nuffnang

MY HEART BEEP