Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, January 10, 2011

BETUL KER FAKTOR USIA??

Kalau kengkawan tny aku, aku suka muzik per, aku pasti akan jawab, asalkan tak bising, x bingit, x kuat....dan lagunyer relax....aku ok jer. Tapi kalau mcm head banging tue, aku x suka...rase mcm lemas, sesak otak aku y mmg sesak nie.....Heheheheh bkn sebab dah tualah @ pun usia yang makin meningkat, tp hakikatnya aku dr dulu mcm tue....aku x suka pergi tempat y crowded, bising, hiruk pikuk....rase mcm x tenang, tertekan jer...better duduk rumah terperap dlm bilik, drp pergi tmpt² macam tue....erm bnyk cerita y mase muda belia dulu aku layan ,aku dah x layan...berubah angin kot, skrg nie aku suka tgk cerita y santai komedi....terhibur, hilang stress skit...pastu kekadang tmbh skit ilmu rohani , sekarang niekan semua depan mata, so bukak jer saluran OASIS 106 tue...semua ada...cume kekadang terpanggil gak nak duduk kat masjid kg tue dgr kuliah subuh.....anak kecik g, xleh nk tinggal (alasan jer tue), but one day hope dpt gak buat....dulu mase bujang aku baik tau....hahahaha puji diri sendiri, tp dah kawin nie, bnyk y lari x terkejar.....mase tue bz, + badan y selalu jer lesu bila dh kol 10 mlm....bantal dan katil menari² depan mata....hahahahaha ( hakikatnya aku mmg kaki tdo...;p)

2 comments:

chugie said...

ekek.. sama lah, aku x leh nak blah kalau tempat crowded and bising.. nanti kepala sure sakit.

Zura said...

haaah..kaki tido tue nasib baik ko ngaku..kalau x aku nk sebut td...hahhaha

Nuffnang

MY HEART BEEP