Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, December 23, 2010

DAH SERIUS PENYAKIT AKU NIE.....

Kalau tgk drp tajuk, erm mmg mcm nmpk seriuskan, tp mmg seriuspun, wlpn kalau di cerita x brp nak serius, tp pada aku mmg serius penyakit aku nie.....td lunch aku ngan member opis g mkn kat tesco manjalara....pas mkn kat food court dia, aku ajak member aku g masuk tesco jap, nak beli daging cincang, ingat nk mkn spagetty bolongnise buatan sendiri...hehehehe, tp biasalah namepun perempuan, xdenyer nk terus menuju ker tmpt sepatutnyer, singgah dulu tempat lain, g tempat baju jap, dptlh selai, heheeeh 70% tue diskaun, pastu otw nak smp kat tmpt daging, jumper lak puting susu...so trgt my princes & prince nak kene tukar puting susu, amik lah 2 packet.....( ibu y prihatin kan....hahahaah alasan jer tue;p), dan akhirnya barulah smp ke tmpt tujuan sbnr aku masuk tesco nie.....bkn ade duit kat tgn pun shopping, aku juz swipe jer...oPsss aku x pakai CC ok, aku pakai DC.....x gaji lagi tp dh bermacam shoping...eeeeee, so dah settle g kaunter bayar...haaaaaaaaa mase nielah aku tersedar penyakit aku dah teruk, lum lagi 70 thn, baru 20+++ thn jer, tp adoiyai.......tgh aku swipe tue, member aku tny,

"mane kunci kereta kau erk?"

"haaaaaaaaaaaa......... kunci kereta, bkn aku bg kat ko ker?????"

" mane de....."

"adush kat mane ha???????"

" kat tempat makan"...............

so per lagi kelam kabut kitorang g kat food court....kat escalator aku dah macam org "weng"
ialah kalau xde mcm mane, adush.....tp dlm hati tetap berdoa adelah hendaknya.....smp jer kat food court, terus g kat kaunter air tue tny kat adik te sape y kemas meja....dia tunjuk kat sorang kakak nie..terus meluru kat dia......alhamdulillah ade, nasib kakak nie x sumbat dlm tong smph makanan tue.....adush terukkan penyakit lupa nie, kalau xde, mcm manelah aku nak lek opis...huhuhuuhuh....smp kat opis , baru teringat DC aku td aku letak kat mane erk???? arghhhh sudah, tgk dlm purse xde, haaaaaaaaa panic nie, tny member dia ckp aku xde bg dia....arghhhh nape nie, asal aku ari nie....berebut aku g kat kereta, cek dlm tiap beg plastik....alhamdulilllah again, ade....ish...ish....teruklah penyakit nie...mcm mane nak ubat nie.....huhuhhuhuuh....

tp bila di ingat² lek mcm kelakar jer....hahahaahahhaha
nielah kunci kete kesayangan aku...hhuhuhuhuh

5 comments:

Huda said...

cuba time lupa2 tu istighfar :) huda pun kadang2 pelupa gak..adeh..hubby suh istighfar bnyk2 :)

chugie said...

ish..ish.. dh tahap gaban teruknye penyakit ko ni mah. terlebih makan kerengge ek?

A N A K - A N A K K U said...

a'ahkan huda, thanx ingatkan....

A N A K - A N A K K U said...

urat aku putus kat kepala z, tue y lupa tue...hahahaha kerengga ape barang.....

Zura said...

aish ko nie...nasib baik...dua2 bende penting tue...

Nuffnang

MY HEART BEEP