Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, July 6, 2010

KERANA PERMINTAAN MU

Ceh tajuk dasat...hehehe atas permintaan kawan aku, so aku tepeklah skit gmbr anak-anakku kat blog aku nie, aku bukan xnak tepek, tp malu nak expose gambar anak-anakku...hehehehe poyos;p jom layan picture yang x seberapa nie erk.....thanx to my editor film zura....ade gmbr yang x clear tue sorry erk nie semua gmbr dlm simpanan peribadi aku (hp) lah tue....
v
v
v
v
v
v
v
v














































8 comments:

~aSHa~ said...

gambo ibunye? ehehehhehee

Ease Basri said...

Finally.......tapi tak cukup la...aku mahu lagi...tak pun ko bagi anakko kat aku... nanti aku amik gamba diorang bebanyak...hehehehehe

A N A K - A N A K K U said...

ease :erk bgs gak tuekan ease aku upah ko jadi photographer aku...ko nk charge brp????

asha : ibunyer pemalu...hahaha poyos nie, nntlah sy selitkan

A N A K - A N A K K U said...

ease :erk bgs gak tuekan ease aku upah ko jadi photographer aku...ko nk charge brp????

asha : ibunyer pemalu...hahaha poyos nie, nntlah sy selitkan

SyidaGorjes said...

chomel kakak pakai tudung..

chugie said...

huhuh.. napa ade gambar yg slim tu?

Zura said...

aku suke gmbar yg iman ngan haziq tido sebelah2 tue...comel je..

A N A K - A N A K K U said...

syidagorjes : hehehe comei erk, mcm ibu dia...hahaha perasan;p

chugie : tue my beloved baby sitter z, kene ade...hehehehe

zura : akupun suka, jadi wallpaper hp aku tue

Nuffnang

MY HEART BEEP