Nuffnang

MY HEART BEEP

Friday, July 16, 2010

AKU SUKA CARA ANAK-ANAKKU TDO...

1st off all sorry erk takde gambar anak-anakku tdo, coz ini tindakan spontan dr diorg pukul 3-4 pagi...so xdelah gambar nyer, tp if its happen again ,aku try amik gambar diorg erk...Kenapa erk aku suka cara anak-anakku tdo sebab diorang nie semua tdo x setempat dan bermacam cara, ada y ang mcm kapal terbang, ade yang macam kodok...kekadang tersedar tgk diorg tdo aku mesti tergelak...tp the best part yang aku suka bila diorg bergerak dan tdo ats pipi aku, means tdo mencium aku...aku tak leh nk bergerak dan berbuat pepe...memula terasa sesak gak nafas nie, ialah diorg akan parking kat mane diorg suka kat muka aku, kalau kat hidung, hidunglah kalau kat pipi, pipilah...kalau aku alihkan kejap lagi mesti diorg akan parking balik kat muka aku....so lelama aku dah jadi suka lak, heheh sbbnyer dgn cara tue aku dapat cim diorg dan diorg cium aku secara x langsung....hehehe anak-anak korang lak tdo stail mcm mane....




GAMBAR IHSAN DR MR GOOGLE.....

2 comments:

Zura said...

kan best klau ko tunjuk gmbar anak ko...aku xleh nk imagine

A N A K - A N A K K U said...

nnt kalau jadi lagi aku amik erk ra...tp tue semua lagak spontan

Nuffnang

MY HEART BEEP