Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, June 20, 2010

STORY MORY TENTANG KISAH SEMALAM....

Nie cerita ari ahad kelmarin, nak publish tp x sempat coz bz sangat....bos cuti sehari jer, tp tinggal keje macam cuti seminggu...xleh nk curi tulang...hahahaahh.erm ok sambung story sbbkan ari ahad adalah fathers day + my mr hub befday so grandlahkan..hahahha grand ker???tetengah bulan nie..;p. Erm so pepagi lagi dah bangun, bkn utk wat sarapan tp nak pergi berjalan terus....memula rancang nak pergi pasar karat kat shah alam, tp settle cuci kereta jer dah pukul 11, so ktorg batalkan jer hasrat, sbb panas sgt nnt kesian kat bebudak....cuaca x menentu mcm skrg senang dpt demam, so g sarapan + lunch dulu kat sg buloh, hehehe sbbkan plan pertama dah cancel ktorg dah jadi x sure nak kemana, baju spare sbb mr hub kate nak bwk bebudak g genting, tp hati aku mcm x berapa nak best naik genting...nape ntah, so aku dh tukar plan, aku ajak g cameron lame suami aku pandang aku, mesti dia pk bini dia nie weng ker per, lastly suami aku ckp, x sempat takut balik nnt jam, mlm dah ler ade sambutan fathers day ngan our beloved fathers....so x jadi g cameron...erm g laut nak x aku tny, ok laut mane??? hehehehe ntah, PD nnt tkt balik x sempat ialah org baru lek dr kg ,esok dah start sekolah...erm...hahahah pusing dr utara ker selatang, barat ker timur, sbb aku mls nak masuk shopping complex.....bosan asik jenjalan jer g shoping complex...ktorg sajer buang minyak kete..hehehe dlm duk bincang berbincang ktorg sepakat pergi sini............


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Last aku pergi sini, ari ahad lepaslah...hahahaha tp y terakhir mase muda belia dulu x silap aku aku kecik lagi, mase sekolah rendah...nie mcm tmn rekreasi yang wajib di lawati mase aku kekecik dulu, berkelah lah,naik basikal air,tgk petunjukkan anjing laut, dan macam² lagilah...binatang diapun muda belia lagi mase aku pergi dulu, tp ahad lepas aku pergi adoiyai same agaknyer umur binatang tue ngan umur bapak aku, dah tualah, x larat jer aku tgk, pastu kebanyakkan semuanyer tdo, penat kot sbb 2 minggu cuti sekolah asik kene menghiburkan pengunjung jer...hahahah so ari ahad mase utk berehat...;p Aku x sempat nk snap pepe gambar sbb camera wat hal, erm tensen jerk hati....Tp binatang y paling aktif mcm biasalah monyet dan sepupu sepapatnyer...mmg aktif siap ade y bergaduhlah...hahahahah...Anak - anak aku, gumbira jer dpt tgk binatang...ialah jarang kan dia dpt tgk real, selalu kat astro y memacam ada tue jer....Mahal gak yuran masuk dia RM20 utk seorang dewasa, budak umur 5 thn kene byr RM8 x silap aku...dulu mase kecik murah jer....hahahahah harga y perlu di bayar zaman sekarang....So korang g lah bwk anak² jenjalan tgk binatang kat zoo, org datingpun ramai tau....hehehehe akux pernah dating kat zoo negara dulu;p

4 comments:

chugie said...

huhu.. g zoo ek? wah.. dh lama aku x ke zoo.. last dulu masa berdating ahahahah:))

A N A K - A N A K K U said...

hahahah dating ko kat zoo erk z, g lah bwk fatin jenjalan..tp mmg penatlh

Zura said...

mahalnye tiket...tp kan mah ko nk g melaka ko g sekali zoo melaka...org ckp zoo melaka besar n murah...

A N A K - A N A K K U said...

zura : erk ye ker...nntlah tetiap minggu masuk zoo bosan

Nuffnang

MY HEART BEEP