Nuffnang

MY HEART BEEP

Friday, June 18, 2010

20HB 06 2010.....



Esok adalah antara tarikh yang bermakna dlm hidup aku, dan makin bermakna untuk tahun nie kenapa????? coz esok befday mr hub + fathers daykan...ehem apa present aku nak sediakan nie erk....tgh pk² lagi, kalau tahun lepas aku buat kejutan ngan ank aku kejut dia sambut kat umah jer...tahun sebelum tuue aku wat surprise antar kek + bunga kat opis dia.....tahun nie tak tau aku nk watper???? hadiah per nk bagi erk??Jam? dah biasa aku bg dia, wallet??? baru jer tukar, eerm tp petang nie smp mlm nie aku nak bwk dia kuar spent time, nak g mane erk???? genting? tepi laut? candle lite dinner? takut x leh nak candle coz ade my little princess & prince, kang angkut terus antar dia balik umah mak bapak dia nanti...hahahaahha bagi idea skit uits....poning nie....pk² nanannana...
To all kaum bapa aku ucapkan "appy fathers day" hargailah panggillan ayah, papa, abi,walid, abah dan sebagainya, semoga semua bapa² nie dapat menjalankan kewajipan sebagai seorang bapa yang bertanggungjawab dan penyayang.....Pemimpin yang terbaik bila seseorang tue mampu memimpin keluarganya ker jalan yang di redhai dan benar...

3 comments:

Zura said...

erm...bleh curik idea kat ko nie...kahakahakahakahakah...poyos je...

erm...ntahlah mah..aku xpnah smbut pun father day ngan insan yg bernama suami...sbb aku blm kawin...

pe kata ko buat xreti je...hahahahha

chugie said...

uhuhuh.. spend time ye.. masak untuk die.. special punye! pastu sok ajak lah die berjalan.. ke tepi laut ke.. (tanjung gile)

sorry, late bg idea daaaa..!

Ease Basri said...

hehehe.... dah betahun-tahun celebrate fathers day, burfday... anniversary kawin... pasti dah tak de idea....huhuhuhuhu...aku yang baru nak masuk 2 taun pun tak tau nak wat idea aper...hehehehe

Nuffnang

MY HEART BEEP