Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, June 27, 2010

GERMAN vs ENGLAND

Sebenarnyer sepanjang piala dunia berlangsung aku x amik kisahpun, tp semalam bila mr hub aku ckp german lwn england terus aku terasa nak tgk,so aku mmg sokong GERMAN dan mr hub aku sokong ENGLAND....so kitorang sepakat lepak umah mak aku semalam dgn semua adik beradik berkumpul ...Aku ngan abgngah aku jer sokong germanyang lain semua england....so bila goal pertama german, aku menjerit sakan...smbl kutuk mr hub..hehehe bengang jer dia.....Pastu bila bila masuk gol ker 2 lagilah aku sorak bagai....pastu England masuk 1, melompat mr hub aku, smp...aku ketawa jer....heheh aku sebenarnyer xdelah per sangat, saje nk bakar semangat dia...Tapi aku kesian gak kat England coz satu gol dia x di kira....seluruh peminat england kat umah aku time tue emo x ingatlah...tp aku ckplah alaaa sabarlah kalau kirapun nnt german menang 4 x guna gakkan...heheheeheh bengang jer diorg...separuh mase kedua aku dah masuk bilik nk tdokan my little prince, tp baru jer my little prince nak terlelap suami aku dah menjerit...."yang cepat dah 4-1" terus aku kuar gelakkan diorg, muka sensorang dah ngalahkan cemberut....Kesian diorang.....hbs jer perlawanan aku terus angkut my little prince, mr hub angkut my little princess masuk bilik tdo....ngantuk + frust ( mr hub aku lah...) kol 3.45 pagi aku tersedar, wat milk utk my little princess tgk argentina lawan mexico 3-0 time tue, tgk result dah tau saper menang, terus tutup tv smbg tdo...inform mr hub result bola....

2 comments:

Zura said...

waaaahhh...aku suke england kalah...walaupun aku xdelah sokong jerman...xsabar nk tgk jepun lawan..

A N A K - A N A K K U said...

ra, aku x kisahpun sebenarnyer...hehehe sajer nk hangatkan suasana...;p

Nuffnang

MY HEART BEEP