Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, June 27, 2010

KATA² ITUKAN SATU DOA

Pagi tadi aku dengar radio sinar, aku mmg suka dgr diorg nie berceloteh pastu topik pagi yang diorang bukapun seronok....So mase otw nak g keje tadi sempatlah aku dgr beberapa kisah antaranya kisah pasal lori jual tilam...pastu adelah sorang pemanggil lelaki nie call, depan rumah dia selalu ade lori tilam nie lalu lagu dia laks " tilam lama tukar baru" tilam lama tukar baru", pastu wife lelaki nie mesti sahut " org lama tukar baru" org lame tukar baru" lawakkan....so dia selalu ckp ngan wife dia, jgnlah ckp mcm tue, nanti jadi bebetol baru tau...bila menda tue mmg kerap berlaku, tiap kali lori tilam nie lal, wife diapun akan nyanyi y same....dia ketawa jer...so one day wife dia duduk jumper dia , ckp bebaik nak minta cerai..haaaaaaaaaaaaaa kan dah jadi kenyataan kate penyampai radio sinar, wife dia dah nak tukar org lame ngan org baru....hehehe dia ketawa jer, lelaki nie mmg relax, dia lepaskan wife dia, mungkin adalah lelain perbincangan...so skrg nie bila lori tue lalu jer depan umah dia, dia leh ketawa teringat nyanyian bekas isteri dia...tuelah kita bila nak berkata² tue kene berpada²...hehehe mane tau time tue malaikat aminkan.haaaaaaa kala enda baik alhamdulillah, kalau menda y tak baik nauzubillah...so beringatlah yer kengkawan jangan kerana mulut badan binasa....

5 comments:

~aSHa~ said...

uish mmg cool tul suami dia..releks je...

mmg kata2 satu Doa..cepat atau lambat je dimakbulkan..

Zura said...

tp mesti sedihkan...

A N A K - A N A K K U said...

aSHa : hehehe telah,mungkin sbb diorg berpisah cr baik kot, dan musabab berpisah tue logik

zura : ofcoz sedih...manede org appy berpisah ra

A N A K - A N A K K U said...

aSHa : hehehe telah,mungkin sbb diorg berpisah cr baik kot, dan musabab berpisah tue logik

zura : ofcoz sedih...manede org appy berpisah ra

chugie said...

emm aku pn dengar gak!

Nuffnang

MY HEART BEEP