Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, June 30, 2010

AWARD " ONLINE BESTFRIENDS"



heheeh gumbira rase hati nie dpt award yang tak di sangka- sangka...tq very much & love u lah...Aku dapat award nie dari > > > > > jeng...jeng...jom jawab soklan baru tau....

This award i got from http://aredhelhelya.blogspot.com/

1) write 5 interesting facts about the person who gave you this award


  • kawan aku mase kat kolej dulu

  • suami diapun kawan aku gak

  • anak diapun kawan anak aku gak

  • kuat shopping minah nie, especially ol shopping

  • nice person , x sombong dan x berlagak

2) jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby



  • aku suka tdo

  • kalau tdo kene ade anak-anakku

  • suka kiss anak anakku

  • suka kena cium dgn anak-anakku

  • aku suka ketawa

  • kalau ketawa aku mesti wat perangai gila² aku

  • suka tengok my little prince & princess gelak ngan aksi gila² aku

  • suka mandi manda dlm kolam ngan anak-anakku

  • suka tgk my little princess swimming

  • suka - suka ....hahahhahaha

3) Pick your 10 most deserving receipients and describe them


  • zura - kwn aku mase sekolah lagi , gila² mcm aku gak, pendiam tp diam² ubi berisi

  • zila - kwn sekerja aku, sensitif orgnyer...peniaga tudung y berjaya

  • asha - kwn blogging, rajin bagi komen kat blog aku ..tq so much

  • wan - kwn blog gak nie, y aku tau wan nie krestif orgnyer, suka tgk hasil kerja dia

  • huda - kwn blog gak nie, ade anak y tomei, suka tgk baby dia...rajin jadi tukang komen gak...tq

  • yanmie - hheheheh aku suka bc blog akak nie, ade jer y terupdate...

  • syida - kawan blogging, selalu masuk N3 dia especially kalau bab makan i like
  • nida - kawan blogging jer, jarang sy tinggalkan jejak, tp suka bc kisah dia
  • ain - haaaa nie aku kenal dr zura ngan ena...xtaulah dia kenal aku ker x ...hehehe
  • idah - nie kawan sekolah aku smp skrg.....

8 comments:

Ease Basri said...

kenapa ko tak kata aku CANTIK....hahahahaha

Zura said...

tq bg aku...i like

yanmie said...

Salam,

terima kasih bg award dan suka baca blog akak :) tak sangka ada jugak org suka baca blog merapu akak tu..nnggee :)

btw moga sukses selalu :)

SyidaMislan said...

Kay,
i tak tau u selalu dtg blog i,terharu nih sbb ada silent reader.u jarang komen kat n3.mahupun kat shoutmix.
kita exchanged link nak tak?

A N A K - A N A K K U said...

ease: tkt ko riak lak nnt..hahaha

zura : akupun suka

yanmie : hehehe best tau kak, especially pasat cerita terbaru kat tv3

syida : i mmg follow u dah lame...heheheh

~aSHa~ said...

tima kaceh......ok nanti asha buat...

seme hobi berkenaan anak anakku...mmg kena betul dgn tagline anakanakku

Huda said...

thanks! huda amik yer :)

uptownazila said...

ha ye la sensitip sungguh aku ni ek.... anyway tq sbb ada nama aku

Nuffnang

MY HEART BEEP