Nuffnang

MY HEART BEEP

Friday, July 2, 2010

KL - MELAKA - JOHOR

Hari nie aku plan ngan my hub nak jenjalan belah selatan secara tak langsung melawat adik ipar kau yang baru bersalin kat melaka...aptutnyer pergi 2 kereta ngan kakak aku y sulong, tp dia on call lak, so kitorang terpaksa meneruskan rancangan nie sendirian, lelebih dah amik cuti smp isnin, hehehe isnin tue aku de urusan akademik aku...so paksa mr hub amik cuti sekali. So dah susun baik semua rancangan, + bwk my lovely parents sekali, last² this morning my mom told me juz go to melaka, no need go to johor....erm.. mcm mane nie, nak jenjalan b4 kelas start, nnt pasni aku dh bz belajar, jadi budak rajin...hahahaah rajin ker???haiiiiiiiiiii rase kicewapun ade gak nie, tp what to do, ade org nak dtg rumah mak aku, pakcik aku dr ipoh, x sedap lak xde org kat umah org nk dtg, wlpn kakak ngan adik aku ade sbg wakil...ish..ish..ktorg nak gerak sendiri without our parents, bila lagi my parents nak tgk cucu baru diorang...uish..poning kopala acik nie ngan mr hub....so pepe tggu jerlah keputusan tgh hari nie camno, jadik ker dak lawatan sambil buang duit ker selatan...hahhahahah

2 comments:

chugie said...

wow! bestnye jenjalan jauh2..

tp aku x leh lah buat ms ni.. yg ku tau, nk landing je. nak golek2 atas katil.. x mo g jalan2!

A N A K - A N A K K U said...

hehehe z aku kaalu mabuk pun mmg tdo jerlah....xde nak berjalannyer..muntah xjer

Nuffnang

MY HEART BEEP