Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, June 17, 2010

MALAM TADI AKU TERFIKIR....

Semalam masa aku tengah kemas² bilik, aku tgk ada satu beg plastik tue macam dah kene gigit dgn something, adush hati aku dah x sedap nie, terus panggil mr hub mintak tlg cnfmkan...cnfm cik CT dah masuk bilik aku, aits bilik y xbnyk barangpun dia leh masuk, terus aku suruh mr hub aku stay dlm bilik teman aku...hahahah aku mmg penakut dgn cik CT nie, geli mungkin...pernah mase aku kemas² tetibe dia tercongok depan aku per lagi berlari aku ker dapur panjat meja dapur, aku dah menangis terjerit², my little prince leh gelak mengekek kat aku ingat aku wat show kat dia...sabar jerlah...smp pembatu umah tue g buang, baru aku turun dr meja makan...aku mmg penakutkan...Ok bukan nak ceritakan pasat ketakutan aku erk, cuma malam td smbl lipat kain baju di temani mr hub tercinta, aku tpk sedangkan kat sinicik CT aku dah geli, takut, menangis, mcm mane bila dlm kubur nanti erk????takut ker, ngeri ker, geli ker, nangis ker aku sensorang jer, mr hub xde, pembantu umah xde, nak tolong aku kat dalam sana, hanya doa dr mereka dan anak² jer....Bila pk mcm tue, terasa insaf, dahla bnyk dosa secara langsung @ tidak tp tetap dosakan...adush, semalam rase nk menitik air mata nie bila tpk kan hal tue, tp aku tahan jer sbb dpn mr hub, kang dia tny xtau nk jawab per...Semoga taubatku di terima Allah....Walaupun berusaha kadang kala terlalai gak dengan dugaan yang datang menimpa...tiang pun kekadang x cukup 5. Makin nk jadi baik makin kuat lak dugaan, tp moga Allah kuatkan semangat aku dan sentiasa kuatkan iman aku terus berada di landasanNya....aminnn

3 comments:

Ease Basri said...

huhuhuhuhu.... gile la... kita ni kalo nak dihitung amalan... dapat ke masuk syurga... takut..... huhuhuhu

Zura said...

insyaallah boleh berubah nye...kena ade azam

A N A K - A N A K K U said...

ease : tuelah eeeeee semoga kita dapatlah bau syurga tue kan ease...amin

zura : azam mmg ade tetiap thn, tp dugaan tue

Nuffnang

MY HEART BEEP