Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, April 6, 2010

TGH GEMBIRA...TP TETIBA....

Hehehe tetiba jer hati aku bergumbira..berbunga riang, ats sbb aper? heheheehh sbb rindu yang terpendam telah terubat skit, baru nak enjoy² tetibe member aku bg aku satu blog nie...kalau korang nk bc klick sini. Baru jer aku bc skit, air mata aku dh bergenang...aku stop jap...after a few minutes aku smbg lek...time nie aku dh speechless.....sedihnyer.....terus trgt kat anak² aku my beloved princess & prince....Adush after bc kisah nie, terasa betapa bhynyer dunia skrg nie...to tuan punyer blog...Kuatkan hati, tabahkan hati...betol x semudah y di luah, tp kene kuatkan semgat demi ur another prince...

3 comments:

Ease Basri said...

Juz read it... me damn sad... semoga Allah bagi kekuatan pada kakak tu..

A N A K - A N A K K U said...

tol tue ease....aku speechless, ada hikmah y terbaik mungkin kita x terjangka...

chugie said...

same lah mah.. tak tau nak kate ape..

Nuffnang

MY HEART BEEP