Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, April 6, 2010

ADOIYAI NAK BUAT TAJUK APE NIE??????

Adush aku dah siap buat semua, untuk presentation aku akan datang....sekali arghhhhhh lecturer aku reject....dah aku blur nk buat tajuk aper....alaaaaaaaa napelah Puan reject. Nak nangis rasenyer sbb tggl baper hari jer lagi aku nk kene buat presentation...Lemah lutut aku di buatnyer.....Sesaper ade x idea yang best² untuk aku buat speech hujung minggu nie...please help me!

2 comments:

Ease Basri said...

kawan... ape subjek ... teman nak tolong pun tak tau ujung pangkal... camna nak bagi subjek yang tepat...jhuhuhuhu

A N A K - A N A K K U said...

subjek per lagi.English presentation...huhuuhuh

Nuffnang

MY HEART BEEP