Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, April 4, 2010

CERITA HARI SABTU...

Sabtu lepas aku cuti, tp bkn boleh bangun lambat dan berehat bersama keluargapun.....huhuhuh. Aku de projek ngan bebudak group aku, nak kene siapkan asgnment arab....So pagi tue aku bergerak ker taman tasik perdana...Awal² nie aku nk mintak maaf erk, coz xde gmbr y akan di sertakan dlm N3 nie, coz x smpt nak bergmbr bagai.....Aku smp jer kawan aku dh tunggu ngan abg dia nak buat pengambaran....lame gaklah dr kol 11 smp kol 1 erm x hbspun satu babak.......Muka memasing relax lagi..dlm 1 lebih baru nk start babk ke 2, erm oklah y nie x mkn mase y lame....tp babak 3 dan seterusnyer amik masa y mmg memenatkanlah...nasib aku x bwk anak²..kalau x mau ade pengambaran lain kat taman tasik perdana tue....Aku habis projek dkt pukul 6, tue blum edit lagi tue, uwaaaaaaa penantyer, tp member aku baik hati dia lepaskan aku blk dulu, alhamdulillah hari x hujan jln pun x jam perjalananku lancar jer, dr KL ker rumah aku amik mase 1/2 jam jer....hahaha laju ker erk aku bwk????? smp rumah mmg penat, lapar...tp bila tgk muka permata hati aku my prince & my princess rase hilang kejap penat aku td...Aku cium both of them pastu terus menuju ke meja mkn...Aku dh kira mcm kebuluranlah...hahaha mane taknyer kat tasik perdana td x smpt nk mkn, ingat nk cpt hbs jer projek arab tue.... Hbs mkn aku dukung my beloved prince smbl y kakaknyer merengek nak susu...tgh sibuk pujuk my little princes...kedebuk...adush sakitnyer aku dh terjelopok ker bawah, xtaulah slh step ker, atau terlalu penat kaki aku terpelecok, aku pegang kejap mu beloved prince smp dia terlentok ker belakang, y menyaksikan ramai tp semua mcm panik ker, terpegun ker, alhamdulillah mak aku cpt tersedar amik anak aku drp aku...urut belakang dia tkt terlasalh urat..ialah dh mcm gimnastik ank aku....aku mmg xleh bgn dh kaki aku terseliuh...amik mase gaklah....esoknyer ade kelas.........balik my husband terus mengadu...hahah nk manjla konon²...gatai...tp mmg sakit sangat....nsb di beri perhatian kalau tidak...huhhuhuhu
Pas di urut oleh mr hub, amik my prince salin baju ngan my little princes terus bwk diorg tdo.....hhuhuuh esok ibu de kelas pagi...penat....
p/s : kengkonin nak bgn study coz ade last test, tp akhirnyer hampeh....alhamdulillah leh jwb, tp xtaulah tol ker x...hahahaha

3 comments:

Wansteddy Tales said...

alamak kesiannya sampai terjatuh camtu. kalau sorg xpe. dgn anak sekali jatuhnya. dah jadi mak2 org cmni la. sanggup diri sndri sakit jgn kena kat anak huhu... penat sngt kot seharian bekerja xmakan pulak tu. kdg2 ble over pressure over work xsedar bdn dh xdpt tampung diri. Cepat2 sembuh yep. moga2 xnaik lebam :)

chugie said...

tut ler ko x online sabtu ari tu..

A N A K - A N A K K U said...

WANSTEDDY TALES : hehehe tuelah, kiter akan dulukan anak, hal kiter pepepun leh beralah...hope anak² kiter jadi anak y soleh dan solehah...

CHUGIE : hehehe tuelah...

Nuffnang

MY HEART BEEP