Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, April 4, 2010

AKUKAH YANG EFISYEN??????????

Bila baca tajuk N3 aku nie mcm kelakar lak...hahahahaha. Tp utk pengetahuan korang aku dh free...meja aku clear, aku dh tak tau nak buat aper...dh ler kene stay back hari nie...adoiyai.....Pagi td dtg keje adelah keje, tp mcm tjk N3 aku tue, aku dh siapkan keje aku semua b4 kol 12...dan skrg aku melopong, dh siap tlg member aku lagi....erm sesape nk pekerja y cemerlang gemilang dan terbilang mcm aku, boleh contact aku...hahhahahaahha...Aku nk kuar lunch....bosan dah dok opis....tggu erk kot² pasni ade lagi N3 merapu dr aku...

2 comments:

chugie said...

wah.. memang ko dah free tuk merapu merapan ye?? assignment dh siap?

A N A K - A N A K K U said...

chugie : hari nie tak tau per lagi nak merapu...settle dah semua

Nuffnang

MY HEART BEEP