Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, March 17, 2010

PATUTNYER


Hari nie aku dpt lagi berita sorang kawan aku dpt goverment....alhamdulillah bulan nie jer 2 org kawan aku dpt gomen..erm pasni hilang dah kawan² gosip , kutuk kata tentang management company...hahahahaha...Aku gembira bagi pihak kengkawan aku, tp at the same time rase sayu laks kat hati nie...ialah almost 5 years kitorang kenal, so bila nak berpisah tue sure terasakan..walaupun kekadang ade jer y x sependapat..

So utk hilangkan rase sayu sedih kat dlm nie aku ingat nk balik awal, layan blues....erm....manusia biasakan kadang kalau ade mase kiter perlukan mase utk bersendirian........Pada kengkawan y akan tinggalkan kau..aku doakan korang ssuccess dlm hidup korang ,dan kiter sesama success dlm bidang y kiter ceburi amin.......jgn lupakan aku y cute nie erk...huuhuhhuhuhu

4 comments:

Zura said...

erm...xpe..rezeki ko adelah tue tp mungkin tmpat lain..

chugie said...

betul2.. memang terasa.. tp boleh jumpakan?? do x yah cedih2 k..

zh-ena said...

bila plak ko nak tinggalkan tugas o kat situ :D

harap ada rezeki ko di tempat lain

A N A K - A N A K K U said...

terima kasih kengkawan ku....biarlh Allah tau y terbaik buat hambanya

Nuffnang

MY HEART BEEP