Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, January 5, 2010

PAMPERS4FREE GIVEAWAY CONTEST...


Heheheh skrg aku mcm kene rasuk laks asyik nak joint contest, tp contest nie aku join utk my beloved daughter,iman sbb iman pakai size "L" coz my lovely son x dpt kot coz still gunakan pampers size "S" sorry erk haziq...Sesiapapun leh join, kalau ade yang sudi nak cube nasib juz click kat SINI jer.... syarat² diapun simple dan mudah jer....selamat mencuba....
Hehehhe x salahkan mencuba, tuah ayam nampak di kaki, mane tau tuah iman nmpk di pampers...hehehe. Tak lupa juga terima kasih pada kak SARI y sudi sponsor hadiah...heheheh

2 comments:

wansteddy said...

thanks 4 joining dear :)
dah lulus!

A N A K - A N A K K U said...

heheh bestnyer...

Nuffnang

MY HEART BEEP