Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, January 6, 2010

PAGI YANG X BERAPA INDAH...

Ari nie aku g kerojer mcm biasa,dgn muka ceria hati y cool...ade perasaan seronok skit coz keje half day + bos still on mc....heheh tpppppp smp jer kat atas jalan raya, mood aku dah berubah skit, sbbnyer ialah kan trafic lite merah should be semua kereta kene berhenti jgn memotong, nie ade laks 2-3 biji kereta memotong barisan + 1 biji lori y bawak simen...oklah aku relax laik, sbb pada aku nie normal situation...tp y buat kan darah aku sedikit tinggi, bila dah lampu hijau lori y bawak simen y berlagak mcm laju sgt nie bergerak mengalahkan kura², aku tgk jam kat dashboard alamak dah kol 8.45 hish....nie y wat aku angin nie terkedek² lain kali jgn ade hati memotong kalau dah tau awq tue lembab....bila aku pandang ikut cermin belakang...haaaaa tue dia punyerlah panjang deretan kereta....benci tol...Pas smp kat jalan y 2 lane, bleh plak pemandu lori tue meludah....Ya Allah no manners, aku dlm kereta nie berair² air mata sbb menahan muntah..pengotor...kalaulah ade moto lalu kesiankan....eeee geli aku....
Tapi pas tue mood aku kembali ok sbb aku bukak tingkap, haalu nyamuk sesat dlm kete aku, heheh terdengar lak bunyi kicauan burung dan unggas², terasa nyaman skit, syukur alhamdulillah aku masih di beri peluang bernafas dan melihat keindahan alam...tp perasaan aku tue di hapuskan sekali laik dgn jln y jam...aku still relax sbb normal view kat malaysia nie memana jln akan jam waktu pagi ,waktu petang....time² org nak pergi dan balik kerja...tp y wat aku tekanan drh tinggi aku naik laik sekali bila ade sebiji treler nie, taulah awq besar, pastu laju jer menghimpit kete comel aku....eeeeeeeeee sakit tol hati pemandu mcm nie......selalunyer sbb pemandu mcm nielah habis semua pemandu lori y berhemahpun kene sumpahan....bosan tol...

3 comments:

chugie said...

lawak plak bc entry ko ni mah..!

A N A K - A N A K K U said...

tol z, wat aku geram jer bwk kete ari nie....

A N A K - A N A K K U said...

tol z, wat aku geram jer bwk kete ari nie....

Nuffnang

MY HEART BEEP