Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, January 5, 2010

"PRETTY ZAZA BABY FACE" CONTEST

Heheheh ntah kenapa thn baru nie aku suka lak nak masuk contest ,memperagakan anak² aku,tp utk blog nie aku nak ajak haziq join contest, sbb iman leh join sendiri kat blog dia..hehehehe.. tak kisah ler menang @ tidak sekadar utk membantu kengkawan memeriahkan laik contest yang diorg anjurkan....kalau kita x tolong kawan sendiri, siapa lagi kan...so untuk contest kali nie semua leh join, nak tau mcm mane nak join juz read the terms & condition below : -

TERMS & CONDITION
1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada -

2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )

3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni -

4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.

5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRl mengikut jantina mereka)

6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda

7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.

8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.

9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010

10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.


BERITA BAIK...

* ANAK/ANAK SAUDARA/ADIK/CUCU/CICIT... SEMUA PUN BOLEH JOIN..SUKAHATI ANDA!! JANJI.. MEMENUHI TERMA & SYARAT KAT ATAS!!





Nama : Muhammad HAziq Isyraf
Umur : 0 tahun , 4 bulan
Jantina : lelaki...

4 comments:

Zura said...

umur start dr 1 hari lah...bkan 1 blan...

A N A K - A N A K K U said...

hehehe aku x perasan td, thanx ra jadi mata ke3 aku...

zaza said...

ko tak bagi link entry ni... bagi la kat entry aku.. next time, sng aku link terus

A N A K - A N A K K U said...

liz, aku dh link kan...jgn x semak laks

Nuffnang

MY HEART BEEP