Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, January 7, 2010

"TUDUNG GIVEAWAY CONTEST"

Yes...aku mmg gila join contest sekarang nie, so kali nie kau nak join contest utk diri aku laks, contest per???alaaa tgk tajuk pun dah tau kan mestilah contest nak menang tudung...hadiah dia mmg bestlah buat aku, y mmg pakai tudung nie...so kengkawan jom join nak, kalau menang leh buat tambah +++ colection tudung kita... Kalau nak tau more info pasat contest nie korang juz GO HERE
Pada penganjur contest terima kasih sesangat...heheh sudi anjurkan contest y mcm gini... Gambar yang sy nak pertaruhkan kali nie jeng...jeng...
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Gambar nie mase aku g bercuti kat kedah, time nie tepi sawah padi kat rumah atok suami aku...hehehe 1st time rase angin sawah, rasa xnak balikpun ade...mmg bestlah time nie....heheh ialah org bandar dpt lak tgk & rase padi bak kata pepatah aku " mcm katak baru keluar dr bawah tempurung"...hahahah

3 comments:

Zura said...

dulu malas nk join tp skali join berderet2 contest ko join ye..

rien said...

k dh check,follower nama apa??

rien said...

ok dh jupe...good luck

Nuffnang

MY HEART BEEP