Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, December 3, 2009

ADUSH........

Dah jumaatkan ari nie,alhamdulillah aku masih laik di beri peluang melihat bumiMu Ya Allah....ari nie bgn pagi jer, wah hujan laik lah pagi nie, kan best kalau ari ahad nntpun hujan, leh berkelubung bwh selimut lelama....erm bgn solat subuh, tgk anak² aku masih lena di ulit mimpi.Seronoknye jadi bebudakkan....smp opis dah lewat, knp erk jln raya kat malaysia nie bila hujan jer jln mesti jam...tensen tol.

Smp opis ingat nk lelepak jap,heheh dh ler smp lmbt laik nak lelepak, tgk ats meja bersepah ngan kerja...satu-satu aku susun nak wat y mane dulu....cepat jer rase berlalu,tau² dah lunch hour....ok gakkan bila bnyk keje mcm nie.Tp skrg uwaaaaaa aku rase asal lmbt sgt jarum jam nie bergerak, bkn keje kau dah settle tp mood aku tetibe hilang.......nak terjah laman web lainpun rase bercinta jer......cepatlah kul 5, aku nk gtg....

2 comments:

Zura said...

bile hujan org bawak kete mcm kura2...

A N A K - A N A K K U said...

tollah tue ra, lelaik bila time de xcident......eeeeeee tensen tol

Nuffnang

MY HEART BEEP