Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, October 4, 2011

OH HOSPITAL....

Erm aku x pernah ade pengalaman berslain spital gomen lagi, hehehe takut sebenarnya coz bnyk dgr cite x baik especially dr staff spital tue sendiri...Semalam adik ipar aku dah kene thn, tp kesiannya bkan dkt wad, cuma kat emergency room...alasan wad bersalin penuh...aku diam je, wat to do kan...kene terima lah...baru kejap td aku call, pukul 11, masih x bersalin lagi, oklah tue 1st baby biasanye mmg akan lambat, tp y kesiannya, dah lah x dpt katil nak menahan sakit, dia duduk atas kerusi je dr mlm td pkul 12.30 am.....alaaa kesiannya aku dengar, nie y makin ngeri nak bersalin kat gomen nie....kene kumpul duit lah alamatnya nak mengandung nanti. Tapi aku tetap mendoakan agar Allah permudahkan urusan dia, senang bersalin, dan selamat ke duanya...Korang pengalam bersalin kat gomen mcm mane???? ialah lain spital lain caranya.....ikut luck gak , ade gak spital swasta y bagus..

2 comments:

zh-ena said...

aku ok jea bersalin di hos sg.buloh..selesa dan nurse yg jd aku semuanya baik2 jea

So Shy Lady said...

akak tiga2 kt spital swasta...takde la bagus mn pun...tiga2 ada kjadian yg t.mmuaskn....bleh sngat klau nk saman tapi pikir smua dh slamat, malas la nk pnjng crita

Nuffnang

MY HEART BEEP