Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, June 12, 2011

PAYMENT ADVICE



Arghhhhhhhhhh aku tensen nie, maybank amik duit aku dlm bank....habis duit aku RM 400...bnyk tue wei.......ade separuh bulan lagi aku nak lalui nie.......nie semua gegara payment advice, actually aku buat nie utk duit insurance aku, dah lame tau awal tahun ai tue, tp xde lak dioerg tolak, so aku terpaksa byr direct kat ejen aku......so awal bulan ari tue aku dahpun bayar kat ejen aku....nie dia tolak lagi duit aku...uwaaaaaaaaaaaaa mcm mane nie.....nape x inform.....dulu aku dpt surat dr maybank, asal kali nie nak tolak x dpt surat...uwaaaa tensi uits...bencilah mcm nie........

1 comment:

Huda said...

alahai kak..bnyk tu..g bank try tnye..

Nuffnang

MY HEART BEEP