Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, April 7, 2011

AKU BZ KEJE + ASSIGNMENT + TEST + FINAL EXAM = TQ MY FRENZ

Assalammualaikum...lama tol aku x ol, niepun aku curi masa sekejap, kebetulan jalan clear & x jam seperti biasa, akupun smp awal tue y leh bertenet jap...heheheh.....Jom aku cite nape aku xsmpt nk berblogging hampir sebulan.... AKU BZ : Kat department aku nie, budak y patut handle claim, dah cabut lari, berenti w/out notice lak , so aku as a senior kenelah settlekan keje dia, kalau skit x per, nie technician + exec hampir 150 claim aku nak kene proses, tue y kelam kabut skit, tak campur lagi ngan keje aku sendiri...so thats y aku x mase nak menziarah korang dan termasuk blog aku sendiri ASSIGNMENT : Adoiyai aku ade lagi last assgnment aku x settle lagi, aku dah siapkan draft, tp tiap kali aku tgk, aku mesti tukar, x puas hati...so sampai hari nie x settle lagi....ade je y aku rase x puas hati.....hehehehe, nk wat ala kadar, tue cary mark tue...rugi oooo...so kenelah wat y terbaik... TEST : Nie lagi satu, adoiyai aku nak kene hadap satu lagi test this coming saturday, huhuhuh ase takut sgt, wlpn open book, tp subjek international finance nie poning skit, nak kene duduk study bebetol...ade x sesapa y nak tlg jadi tutor aku...aku rela byr utk ilmu.... FINAL EXAM : Final aku dah dekat, so mmg aku bzlah nak wat revision lagi, wlpn aku x amik bnyk subjek, tp sem nie subjek aku semua 4 jam credit, kene score lah kalau x menangis aku nnt tgk CGPA...but i'll try my best.....huhuhhu TQ MY FRENZ : Tq zie coz sudi wat special N3 utk aku pasat 333, hehehe wlpn aku sibuk aku ade gak melawat korang punye blog tp juz smpt baca je, x tinggalkan jejak jer....tq erk..i like that no & that N3..... AKU CIKGU : Haaaa the last one, aku tepaksa jadi cikgu, coz ade budak baru masuk, so kenelah aku turun mengajor....adoiyai bzlah utk awal tahun nie, tensen aku....pepun aku redha...hehehe Oklah itu jer..nnt ade mase aku melawat korang smbl meninggalkan jejak erk...pepun wish me luck 4 eveything....luv u all lah...

3 comments:

.::Lynn::. said...

settle dulu yg wajib.. habis nnti boleh BW sorang2 kasik khatam.. lynn selalu buat mcm gitu... hehehehe

Zura said...

uish...sungguh bz...aku yg baca pun pening...

Aredhel Helya said...

chaiyokkkkkkkkkkkkkkkkk

Nuffnang

MY HEART BEEP