Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, March 21, 2011

AWAN DANIA VS ADIK-ADIKKU

VS
Mlm td perancangan awal aku tgk awan dania, memang settlekan semua keje coz every monday aku akan tgk citer nie...hehehehe suka lak, tp semalam...aku dpt tgk separuh jer coz my father sruh tgk tv1, pertandingan berpidato adik²ku...erm layan kan jerlah wlpn separuh rela, mula tue mcm tensen gak...tp bila layan punyer layan best gak ,tgk adik² nie...dan secara x langsung menambah ilmu pengrtahuan aku dlm ilmu agama...malu lak, ialah dh lame tinggal sbb tuelah...berilmu x beramal...tue y bnyk lupa...hehehehe...pepepun aku ucap tahniah pada adik munir coz berjaya menang...dan mmg persembahan dia terbaik, smp buat penonton menangis......Korang tgk tak???/


3 comments:

SyidaGorjes said...

sumpah tak tengok dua-dua.hahahahaha
aqid nak tengok gemilang sbb ada shahz jaszle.mlm ni cnfm kena layan asmara pulak.

Dda Ly said...

hehehe umah saye takde astroo....huhu cukupla tv yang ade pon kadang budak2 nak conquer..huhu

Zura said...

aku xpnah th pun rancangan adik2 nie mah..

Nuffnang

MY HEART BEEP