Nuffnang

MY HEART BEEP

Friday, March 11, 2011

TSUNAMI DI JEPUN...

Terkejut gak dgr berita nie....menakutkan, ialah walaupun negara kita berada di kawasan y di katakan selamat, tp lewat zaman nie, xde y mustahilkan.....Lepas tgk berita semua, kat mana kawasan y kene , baru teringat kezen aku de sorang kat sane, teruslah contact uncle aku tny, mcm mane....tp uncle aku kate xdpt di hubungi...Mmg mase tue risau sgt, doa dia xde pepelah....ialah keadaan mcm niekan, lagi dia di perantaun, xnk lah pepe jadi....alhamdulillah, internet ok kat sane, so dptlah contact his wife, dan diapun inform uncle aku semua ok dan selamat, after tgh malam, coz b4 tue dia pegi majlis perpisahan dia....dia nak lek malaysia...ALhamdulillah syukur sgt....semoga Allah lindungi tiap hambaNya drp bencana seperti ini......kalau kene kat malaysia, aku xtaulah mane aku nak kejar anak lagi, suami lagi.....eeeeeeee mintak di jauhkanlah..lelebih kita x pernah alami apepun bencana alam mcm kebayakkan negara lain....Sebenanyer dlm kite sedar @ tidak , amaran tue di berikan kepada kita supaya kita lebih dekat pada DIA......

1 comment:

Zura said...

tuelah kan...takut dgr..antara yg terburuk dlm sejarah jepun..

Nuffnang

MY HEART BEEP