Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, February 16, 2011

PAGI² DAH MALU....HAHAHAH

Pagi tadi aku ingat nak singgah shell kat bawah tmpt keje aku nie, iolah pepagi nk beli lah pepe bekalan..laparrrr....so smp jer kat tmpt parking shell, aku free kan gear, tarik handbreak...sekali aku lepaskan clutch..tetibe kete aku melompat ker depan...terkejut aku...aku pandang gear, erk bkn dh freekan ker???????eeeeeeeee aku pandang kiri, pandang kanan, tgk cermin belakang...sekali ade sorang cina nie dia pandang jer kete aku....alamak ade org nmpklah...huhuhuhu, aku start enjin, tggu kete cina tuue blah, akupun gerak same...hehehehe x jadi nk membeli belah...malu,manelah tau org dlm tuepun nmpk, sbb x ramai org time tue....eeeee malunyer..

2 comments:

.::Lynn::. said...

lynn selalu malu bila kat traffik light time nak jalan tetiba keta mati... gaya dah pro, sekali enjen mati pulak...muahahhaha

Zura said...

hahahahahaha...kalau ada aku sure dh gelak sakan mah...

Nuffnang

MY HEART BEEP