Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, February 15, 2011

FAMILY GATHERING

gambar opah bersama anak menantu...

opah bersama anak, menantu, cucu dan cicit


Last week fmly belah ayah aku buat family gahtering, ialah untuk meraikan ibu mereka...( opah akulah tue)...bkn muda lagi dh almost 90 years old rasenya...Untung dapat anak² mcm niekan, dah tua²pun, masih berusaha menghiburkan hati org tua...So kitorg semua berkumpul, smbl makan²..y kazen² pun sibuk duduk bergurau senda...hehehe ialah dah lame aku ngan kazen² aku x jumper wlpn duduk dekat, tp mase xde nak lepak²...So saat mcm nielah ktorg habiskan masa wlpn ramai y dah kawin dan beranak pinak....hehehe mmg happeninglah....Bnyk lagi sebenarnya gmbrnyer...tp x upload lagi,,niepun gmbr ehsan my paksu....hehehe

2 comments:

Huda said...

wah!meriahnye kak :) syok gather ramai2 mcm ni..bnyk cite :)

zh-ena said...

bila dah berkumpul mmh mcm2 citer akan keluarkan

betul tu tak bermakna bila duk dkt akan selalu jumpa kan
cthynya kita nie hehehhehe

Nuffnang

MY HEART BEEP