Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, February 6, 2011

KAKAK NAK TRY JER...

Erm cerita pasal my little princess, skrg nie adoiyai, makin bijak, makin x nak dengar kata...geram jer, tp sabar sbb gen sape lagi dlm badan tue kalau x gen ibu ngan ayah diakan.....heheheh...So mlm td, ayah dia dah warning kat dia, aku dengar jer dua beranak nie berborak....

ayah : kali nie kalau kakak xnak dgr ckp ibu, melawan ckp ayah, marah² adik...blaa...blaa....blaa... ayah rotan kakak tauu....

my little princess : erm xnaklah ayah ( smbl menangis) tkt konon...akak janji akak x buat lagi...

suami aku bgn amik rotan simpan....aku tgk jer, pastu tetibe time ayah dia baring semula sebelah dia, dia leh ckp, ayah kakak nak try rotan...aku pandang mr hub, so mr hub suruh aku amik rotan tue semula....

ayah : tol nie nak try???
MLP : iyer, tak sakitkan ayah...

zappp suami aku libas kat tapak kaki dia, pastu.....keluarlah air mata, ayahhh sakit, kakak nak try jer, kenapa sakit...aku terus dptkan dia gosok² tapak kaki dia, smbl jeling mr hub ....terus dia ckp....dia nak try....aku terus ketawa...hahahahaha...alahai my little princess....tp bgs jugak next time dia akan ingat......

2 comments:

Huda said...

alahai sian dia, hehehe..xpe buat peringatan kan kak :)

Zura said...

hahahha...betul punye bad bg dia try..

Nuffnang

MY HEART BEEP