Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, February 10, 2011

INILAH PERASAAN IBU


Semalam mase lek keje, aku dah wat sesuatu yang aku nyesal smp skrg nie, dan janji xkan sesekali buat lagi...Alhamdulillah x jadi pepe, kalau x nangis air mata darahpun xde gunanya....Semalaman aku nangis , smp ker pagi niepn tiap kali peluuk cium dia still rase bersalah dan air mata nak gugur....Anak ibu my beloved princess i'm so sorry, ibu x sengaja....seriously.....


Haaaa ape aku buat???? aku cerita nie utk di kongsi ngan korang + supaya korang x buat mcm aku buat...uwaaaaaaaaaaaa......Semalam my little princess nie nak buang air besar, aku cakap ok, baby sitter aku bwkkan.....tp x buangpn, juz buang y kecik jer, oklah...pastu maklong dia nak masuk bilik air, dia ckp lagi sekali nak buang air besar, oklah aku mintak tlg kakak aku bwk sekali...x buang gak...juz main air jer.....kene marah ler.... Pastu mase aku kat depan pc, buat something she said again, dan aku mintak tlg mr hub tgkkan, tp mr hb suruh dia pergi sendiri....x lama pastu dia keluar.....mak aku bisinglah, anak berak tue, x basuh ker? dia kate dia dah basuh, mr hub aku leh duduk lagi....eeeeeeee geramnyer, mulalah nak hot,so aku bgn tarik anak aku, ingat nk tolak skit jer...sbb geram...tp terkuat kot + panas hati.....jatuh my little princess, tersungkur, nasib x kene bucu dinding...kalau kene?????????uwaaaaaaaa x nk bygkan....Terus masuk bilik air, aku basuhkan dia, mandikan dia terus.....peluk dia erat², air mata jgn ckplah dah mengalir laju....eeeeeee terasa aku ibu y kejam...nasib x jadi pepe..kalau kene td????arghhhhhhh...


Keluar jer dr bilik air, pakaikan dia baju....mr hub dah marah, asal tolak anak mcm tue???aku diam jer...pas solat mgrb, x thn rase bersalah sedih...menangis lagi......dah lewat mlm mr hub ajak keluar, keluarlah kejap, wlpn xde hati sbb sedih sgt.....bwk anak² g mkn....apa y my little princess nak semua aku tunaikan....rase bersalah punye pasat...tp hakikatnya perasaan tue tetap x hilang, brp kali ntah aku minta maaf ngan dia....lebih sayu bila dia asik ckp...ibu tolak kakak..kuat....uwaaaaaaaaaaaa maafkan ibu nak, ibu tak sengaja.....


Aku dah janji pasni, penat mcm manepun, marah macam manepn, aku xkan buat mende y leh mencederakan anak aku, bkn dr segi fizikal jer tp mental....Saat taip nie pn still rase bersalah.....

4 comments:

Zura said...

ko nie garang sgt...

Huda said...

sayunye bace cite akak..mmg akan rase bersalah bile terbuat cenggitu jugak..moga jadi tauladan utk ibu2 lain kan kak :)

chugie said...

aduh! nangis gak ler..

emm aku pun pernah TERbuat gak mah.. pastu rs bersalah.. lh lah time2 dh ujung ni.. rasa cepat je tangan ni.. tp aku nak try contro lg.. kesian die.. aduh, rindu pulka ngan fatin uwwwaaa..

SyidaGorjes said...

pernah TERtampar pipi dia sebab main sembur2 air liur.sampai sekarang rasa bersalah.walaupun da seminggu.

Nuffnang

MY HEART BEEP