Nuffnang

MY HEART BEEP

Friday, February 11, 2011

HARI NIE SABTU, AKU KEJE????????

Kalau ikutkan hati aku mmg nak cuti jer, ialah bkn ade kejepun...dtg hari nie semata² nak breakfast ngan kengkawan + menambah bil letrik company...adoiyai, naperlah bos aku x bg jer cuti sabtu???????????Kalau cutikan best, leh peluk, layan kerenah anak²....huhuhuhuhu
Tapi x per jap g aku cabutlah, lelebih lagi ari nie aku bz dgn undangan open house..hehehe follow mr hub jer, pastu nak lek kg...mesti penat...terkejar² sane sini.....

So pada kengkawan y cuti hari nie, selamat beristirehat bersama keluarga.....hargailah masa yang ada.....walaupun seminit itu ckup bermakna buat mereka y dambakan perhatian kita....

2 comments:

chugie said...

ekekeke.. xpe mah, keje sabtu leh teman aku ni ha!

zh-ena said...

hehehehehe aku tiap2 hari kat umah..b0san beb


entry k0 sebelum nie..kdg2 aku pun mcm tu jugak..bila perangai anak dah tak larat nak ckp mmg kena bantai gak ngan aku..lg2 umai tu ader jea nak cari jln nak kena marah dgn aku

Nuffnang

MY HEART BEEP